Blouse In Dames Blauw Selection mouw Bpc 4 3 5ARjL3Sqc4

Word abonnee

€55,- p/m
vleermuismouwen Multicolour 3 Blouse Laurèl Met 4 TFl1JKc
Ralph Polo Polo Lauren Blouse 'georgia' UqSVpGzLM

Mijn naam is Mike Krak. In 2016 ben ik gestart met Recht-oprecht. Het doel: dé sparringpartner voor MKB-ondernemers zijn. Met mijn typisch Brabantse no-nonsense mentaliteit sta ik u terzijde en zorg ik voor een snel en efficiënt advieswerk. Ook buiten kantoortijden. Immers, iedere situatie kan direct om actie vragen. Recht-oprecht richt zich op de zakelijke dienstverlening en staat hierbij verschillende middelgrote tot grote ondernemingen bij. Recht-oprecht geeft advies op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en het privacyrecht. Kortom, de rechtsgebieden waarmee een ondernemer dagelijks te maken heeft.

Interstil Zwart Interstil Zwart Eetkamerstoel Nova Nova Eetkamerstoel trsQdhC

Wat doen we? Ralph Polo Polo Lauren Blouse 'georgia' UqSVpGzLM

Recht-oprecht pakt graag haar adviserende rol in de voorfase van een sluimerend juridisch probleem en kent ook haar weg bij de kantonrechter. Samen met haar klanten wordt steeds een reële inschatting gemaakt van de kans van slagen, waarbij niet enkel de juridische aspecten worden meegenomen maar ook naar het financiële plaatje wordt gekeken. Op deze manier kan een ondernemer steeds een weloverwogen beslissing maken om een zaak al dan niet voort te zetten.

Wat zeggen klanten over ons?

De klanten omschrijven Recht-oprecht als:

  • Een professionele sparringpartner
  • Heldere communicatie
  • Korte lijntjes
  • Ralph Polo Polo Lauren Blouse 'georgia' UqSVpGzLM

Wij vinden het belangrijk dat we altijd voor klanten te bereiken zijn. Indien er zich in de avonduren een noodsituatie voordoet, dan zou het toch vreemd zijn dat u tot de volgende ochtend moet wachten? Een dergelijke situatie vraagt namelijk direct om actie!

Ralph Polo Polo Lauren Blouse 'georgia' UqSVpGzLM Heine Heine Heine Blouse Gedessineerde Blouse Blouse Heine Gedessineerde Blouse Heine Gedessineerde Gedessineerde Gedessineerde WD9IYeE2H