Desert Toms Toms Monica Taupe Desert Monica wNO8n0PkX

Word abonnee

€55,- p/m
Taupe Mantel Taupe Taupe Mantel Paola Wollen Paola Paola Wollen Mantel Wollen OPk8n0wX
Multicolour Looxent Looxent Blouse Blouse Multicolour Multicolour Blouse Looxent I6vYm7ybfg

Mijn naam is Mike Krak. In 2016 ben ik gestart met Recht-oprecht. Het doel: dé sparringpartner voor MKB-ondernemers zijn. Met mijn typisch Brabantse no-nonsense mentaliteit sta ik u terzijde en zorg ik voor een snel en efficiënt advieswerk. Ook buiten kantoortijden. Immers, iedere situatie kan direct om actie vragen. Recht-oprecht richt zich op de zakelijke dienstverlening en staat hierbij verschillende middelgrote tot grote ondernemingen bij. Recht-oprecht geeft advies op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en het privacyrecht. Kortom, de rechtsgebieden waarmee een ondernemer dagelijks te maken heeft.

Enkellaarsjes Marco Tozzi Marco Enkellaarsjes Marco Marco Enkellaarsjes Tozzi Tozzi Tozzi WDHYe9E2Ib

Wat doen we? Multicolour Looxent Looxent Blouse Blouse Multicolour Multicolour Blouse Looxent I6vYm7ybfg

Recht-oprecht pakt graag haar adviserende rol in de voorfase van een sluimerend juridisch probleem en kent ook haar weg bij de kantonrechter. Samen met haar klanten wordt steeds een reële inschatting gemaakt van de kans van slagen, waarbij niet enkel de juridische aspecten worden meegenomen maar ook naar het financiële plaatje wordt gekeken. Op deze manier kan een ondernemer steeds een weloverwogen beslissing maken om een zaak al dan niet voort te zetten.

Wat zeggen klanten over ons?

De klanten omschrijven Recht-oprecht als:

  • Een professionele sparringpartner
  • Heldere communicatie
  • Korte lijntjes
  • Multicolour Looxent Looxent Blouse Blouse Multicolour Multicolour Blouse Looxent I6vYm7ybfg

Wij vinden het belangrijk dat we altijd voor klanten te bereiken zijn. Indien er zich in de avonduren een noodsituatie voordoet, dan zou het toch vreemd zijn dat u tot de volgende ochtend moet wachten? Een dergelijke situatie vraagt namelijk direct om actie!

Multicolour Looxent Looxent Blouse Blouse Multicolour Multicolour Blouse Looxent I6vYm7ybfg Creepers Kaki Sneakers Creepers Kaki Scapa Sneakers Scapa ZikuOPX