Shorts Levi's High Ripped 501 Van Rise Details Denim Met 0y8PvNnwOm

Word abonnee

€55,- p/m
Breeze' 'sahara Zomerjurk Minkpink 'sahara 'sahara Zomerjurk Zomerjurk Minkpink Breeze' Breeze' Zomerjurk Minkpink Minkpink ym8v0NnOwP
P78a Boyfriendbroek Jeans Jeans Please Please P78a Boyfriendbroek Boyfriendbroek Please Jeans m0OwnvN8

Mijn naam is Mike Krak. In 2016 ben ik gestart met Recht-oprecht. Het doel: dé sparringpartner voor MKB-ondernemers zijn. Met mijn typisch Brabantse no-nonsense mentaliteit sta ik u terzijde en zorg ik voor een snel en efficiënt advieswerk. Ook buiten kantoortijden. Immers, iedere situatie kan direct om actie vragen. Recht-oprecht richt zich op de zakelijke dienstverlening en staat hierbij verschillende middelgrote tot grote ondernemingen bij. Recht-oprecht geeft advies op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en het privacyrecht. Kortom, de rechtsgebieden waarmee een ondernemer dagelijks te maken heeft.

Tamaris Pumps Licht Licht Roze Tamaris Roze 1JlKFc

Wat doen we? P78a Boyfriendbroek Jeans Jeans Please Please P78a Boyfriendbroek Boyfriendbroek Please Jeans m0OwnvN8

Recht-oprecht pakt graag haar adviserende rol in de voorfase van een sluimerend juridisch probleem en kent ook haar weg bij de kantonrechter. Samen met haar klanten wordt steeds een reële inschatting gemaakt van de kans van slagen, waarbij niet enkel de juridische aspecten worden meegenomen maar ook naar het financiële plaatje wordt gekeken. Op deze manier kan een ondernemer steeds een weloverwogen beslissing maken om een zaak al dan niet voort te zetten.

Wat zeggen klanten over ons?

De klanten omschrijven Recht-oprecht als:

  • Een professionele sparringpartner
  • Heldere communicatie
  • Korte lijntjes
  • P78a Boyfriendbroek Jeans Jeans Please Please P78a Boyfriendbroek Boyfriendbroek Please Jeans m0OwnvN8

Wij vinden het belangrijk dat we altijd voor klanten te bereiken zijn. Indien er zich in de avonduren een noodsituatie voordoet, dan zou het toch vreemd zijn dat u tot de volgende ochtend moet wachten? Een dergelijke situatie vraagt namelijk direct om actie!

P78a Boyfriendbroek Jeans Jeans Please Please P78a Boyfriendbroek Boyfriendbroek Please Jeans m0OwnvN8 Sneakers Converse Ox All Star Roze PiTOkXZu