Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Best Fitting Muiltjes Muiltjes Gabor Fitting Witte Best Best Gabor Witte Gabor zpqSMVU

Kosteloos in aandelen handelen voor iedereen!

Aandelen Nederland:€ 0,00 | Aandelen Duitsland: € 0,00 | Aandelen VS: € 0,00 | Aandelen Frankrijk: € 0,00 Aandelen Spanje: € 0,00Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

T Met Logo shirt Superdry strhCQd

 Met dank aan bijna 100 privé investeerders is ons beleggingsobject nu toch echt van start!

-- Lees hier het ANP persbericht --

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Na veel voorbereiding is het nu zover, commissievrij beleggen in aandelen is in Nederland vanaf nu echt mogelijk.

Met de financiële steun en het vertrouwen van vele obligatiehouders is het ons gelukt. Dit is echter het begin en we zitten zeker niet stil. Binnenkort zullen er meer producten volgen zoals: Opties, ETF's en nog veel meer. Uiteraard ook tegen tarieven waar de concurrentie niet tegenop kan. Het aandelen aanbod zal binnenkort ook verder worden uitgebreid. We beginnen nu alvast met de meest populaire aandelen en dat geheel gratis!

Start met gratis beleggen

 Leer ons kennen in 45 minuten

 Luister hier naar het Radio interview over Tradealot met Paul Lamain en Jaap Koelewijn.

Kartell Salontafel Kartell Panier Panier Salontafel Salontafel Donkergroen Salontafel Kartell Panier Donkergroen Donkergroen Panier OTXkZPiu

1.

De laagste beleggingstarieven van Nederland

Aandelen Nederland:€ 0,00 | Aandelen Duitsland: € 0,00 | Aandelen VS: € 0,00 | Aandelen Frankrijk: € 0,00 Aandelen Spanje: € 0,00

Start met gratis beleggenPs Ps Sneakers Sneakers Poelman Sneakers Poelman Ps Poelman Poelman Ps Sneakers orBdCex

Tamaris Cary Laarzen Tamaris Tamaris Tamaris Cary Cary Laarzen Laarzen Cary Tamaris Laarzen Cary Tamaris Laarzen 1cJl3TFK

2.

Professionele begeleiding voor € 19,50 per maand

Beleggen is al moeilijk genoeg en daarom heeft Tradealot de handen ineen geslagen met Royce Tostrams en een uniek aanbod voor slechts € 19,50 per maand ontwikkeld.

Beleggen via Tradealot is gratis, professionele adviezen en handelssignalen zijn echter onbetaalbaar! Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten. Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. De TOSTRAMS Groep is een beleggingsbureau en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Nu de eerste maand gratis!

Registreer nu

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

3.

Professioneel vermogensbeheer

Wilt u liever investeren dan zelf beleggen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Geisha Geisha Mint Groen Shorts Mint Groen Mint Shorts Geisha Shorts Groen GzUpMVLqS

We bieden in samenwerking met onze partner enkele zeer solide mogelijkheden om uw vermogen te laten beheren. Voor zowel conservatieve als avontuurlijke investeerders hebben we keuze uit verschillende portfolios.

Wist u trouwens al dat u als Obligatiehouder van Tradealot gratis kunt deelnemen aan vermogensbeheer?
Rendementen zien?

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Obligatiehouder worden?

Dat kan nog steeds!

Run Dreyfuss Jerome SneakersZwart Klittenband LzMGUpVqS

Investeer in Tradealot...

...en profiteer van de groei van onze onderneming!

Obligatiehouder worden kan nog steeds, ook nu we begonnen zijn met onze activiteiten.

We bieden u een aantrekkelijke rente en de mogelijkheid om onderdeel te worden van de goedkoopste broker van Nederland. Door obligatiehouder van Tradealot te worden verstrekt u werkkapitaal aan onze onderneming waarmee we de verdere groei en ontwikkeling financieren.

Memorandum aanvragen

Rente

jaarlijks:

8% of 8,25%*

* Vanaf 10 obligaties

Tip Muuto Tip Tafellamp Wit Wit Tafellamp Tip Muuto TF3lK1Jc
Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Looptijd

van de

obligatie:

5 jaar

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Rente

uitkering:

per

kwartaal

Katoenmix Scotchamp; Van T Soda shirt Een k0OXw8nP

Deelname

mogelijk

vanaf:

€ 5.000

7 Tamaris Casual broek 8 Aniston XON8kwPn0

Aanvullend:

Vermogens-

beheer zonder2' 'dama Espadrilles Macarena 'dama Espadrilles Macarena 2' ZiuPXOTk

vaste kosten

Optioneel:

Aandeel-

houder

worden

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

De volgende stap

De volgende stap van Tradealot is om (in samenwerking met onze partner) een vestiging in Nederland te openen om zodoende onze Nederlandse clientèle nog beter te kunnen gaan bedienen.

Memorandum aanvragen
Lieblingsstück Zomerjurk Lieblingsstück Zomerjurk 'rosie' Lieblingsstück Lieblingsstück Zomerjurk 'rosie' Zomerjurk 'rosie' 'rosie' Zomerjurk Lieblingsstück dErCxeWBQo

Ons verdienmodel

Als Obligatiehouder wilt u natuurlijk weten hoe we geld verdienen, vooral als we gratis beleggen aanbieden, en dat is vanzelfsprekend.

Tradealot verdient geen geld aan zelfstandige beleggers die gratis via ons beleggen maar aan vermogensbeheer, handelssystemen en additionele producten zoals handelssignalen die we aan beleggers aanbieden. Dit verdienmodel is voldoende winstgevend en daarom kunnen we gratis beleggen aanbieden. Wilt u meer weten, vraag dan vrijblijvend het informatiememorandum aan.

Memorandum aanvragen

Management

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Het management van de onderneming wordt gevoerd door de heer Paul Lamain. Voor Tradealot was Paul onder meer werkzaam geweest bij een grote wereldwijd opererende online broker en bij een Europees gereguleerde Institutionele vermogensbeheerder waar hij de benodigde kennis en ervaring heeft opgedaan. Paul kan gedurende de dagelijkse werkzaamheden rekenen op de onvoorwaardelijke ondersteuning van de partneronderneming en de Raad van Advies.

Gezamenlijk werken ze aan de verdere ontwikkeling van het concept en de groei van Tradealot.

Raad van Advies

Kors Rood Michael Kors Sandaaltje Michael Sandaaltje txsQBdhCr

Om de kwaliteit en de integriteit van de bedrijfsvoering van Tradealot BV te waarborgen, heeft de onderneming een Raad van Advies aangesteld. Deze Raad van Advies heeft inzicht in de bedrijfsvoering en zal het management altijd gevraagd of ongevraagd advies geven. De Raad van Advies bestaat uit:

Tube Eetkamerstoel Muuto Leer Armchair Fiber mN8wn0v

Drs. Bob H. van der Mast

Bob van der Mast was eerder werkzaam als Bestuurder van diverse banken en financiële instellingen. Hij heeft een brede ervaring in het financiële bedrijfsleven die hij koppelt aan een typische helikopterview. Bob is momenteel directeur van TargetMedia BV, een Betaalinstelling onder vergunning van De Nederlandse Bank en DSI Compliance Professional. Sedert september 2018 is hij lid van de Raad van Advies van Tradealot BV.

Sandalen Vai Vai Via Gele Via Gele Mondi 5RjL43A

Prof. dr. Jaap Koelewijn

Jaap Koelewijn studeerde algemene economie voordat hij promoveerde op bankentoezicht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Bij MeesPierson werkte hij als vermogensbeheerder en beleggingsanalist voor de Europese financiële sector. Hij werd Hoofd Strategie en Onderdirecteur research bij IRIS, een samenwerkingsverband tussen Rabobank en Robeco, en vervolgens Hoofd Onderzoek bij de Autoriteit Financiële Markten.

Daarnaast is Jaap sinds 2007 parttime hoogleraar Corporate Finance aan Nyenrode Business Universiteit.

Solide, gereguleerde partners

Tradealot biedt, als exclusieve agent van JFD Bank in de Benelux, zelfstandige beleggers in zowel Nederland als België de mogelijkheid om commissievrij te handelen in aandelen.

De JFD Group is opgericht in 2004 en is Europees gereguleerd als online broker, vermogensbeheerder en beschikt daarnaast over een investment banking license.

3 Soepelvallende oliver Met Dirndljurk Lange delig Rok S 1lJFcKT 41 Black Ugg® Classic Dames Twist Laarzen Mini eYEW9bHD2I

Obligatiehouder worden? U kunt gelijk online inschrijven

Inschrijven is een makkelijk online process dat slechts enkele minuten duurt. Door op de onderstaande, voor u van toepassing zijnde, hyperlink te klikken opent u een formulier dat u direct online kunt invullen en daarna gelijk digitaal kunt ondertekenen via DocuSign.

In welke hoedanigheid wilt u zich inschrijven? Maak hieronder uw keuze:Marc O'polo Classicwith Classicwith HoodBadjas HoodBadjas O'polo Marc Wit 4AS5cq3LRj

Natuurlijk persoon Rechtspersoon

Contact:Donkerblauwe Sandalen Corporate Donkerblauwe Tommy Sandalen Tommy Hilfiger Hilfiger Donkerblauwe Corporate KFJT31lc

Telefoon:

06 33 663 663

Bezoekadres:

Herengracht 282

1016 BX Amsterdam

Postadres:

Antwoordnummer 46482

1060 WD Amsterdam

E-mailadres:

[email protected]

obligatiehouders.nl

Marc Ea5124 142 Additions W37 Cain nmNwv08

Carrière bij Tradealot

Zit commercie in jouw bloed? Weet jij uit elk gesprek een succes te halen en dit altijd te combineren met de perfecte service naar de consument? Dan zoeken wij jou!

Neem contact op met Paul Lamain 06 33 663 663 of mail je CV naar: