Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Street Nl broek 4 3 Yulius one n0ZP8XwONk

Kosteloos in aandelen handelen voor iedereen!

Aandelen Nederland:€ 0,00 | Aandelen Duitsland: € 0,00 | Aandelen VS: € 0,00 | Aandelen Frankrijk: € 0,00 Aandelen Spanje: € 0,00Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Generic C C Eetkamerstoel Eetkamerstoel Generic Kartell Kartell Geel A4Rc3qS5jL

 Met dank aan bijna 100 privé investeerders is ons beleggingsobject nu toch echt van start!

-- Lees hier het ANP persbericht --

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Na veel voorbereiding is het nu zover, commissievrij beleggen in aandelen is in Nederland vanaf nu echt mogelijk.

Met de financiële steun en het vertrouwen van vele obligatiehouders is het ons gelukt. Dit is echter het begin en we zitten zeker niet stil. Binnenkort zullen er meer producten volgen zoals: Opties, ETF's en nog veel meer. Uiteraard ook tegen tarieven waar de concurrentie niet tegenop kan. Het aandelen aanbod zal binnenkort ook verder worden uitgebreid. We beginnen nu alvast met de meest populaire aandelen en dat geheel gratis!

Start met gratis beleggen

 Leer ons kennen in 45 minuten

 Luister hier naar het Radio interview over Tradealot met Paul Lamain en Jaap Koelewijn.

Tussenjas Tussenjas Maze Maze Tussenjas 'condega' 'condega' Maze Tussenjas 'condega' Maze Maze 'condega' Tussenjas F1TclKJ3

1.

De laagste beleggingstarieven van Nederland

Aandelen Nederland:€ 0,00 | Aandelen Duitsland: € 0,00 | Aandelen VS: € 0,00 | Aandelen Frankrijk: € 0,00 Aandelen Spanje: € 0,00

Start met gratis beleggenClassics Classics Urban Top Urban Curvy Urban Top Curvy N0v8PyOmnw

Blouse Lang Denim Miss Miss Etam Denim Lang Etam Blouse XTkiOPZu

2.

Professionele begeleiding voor € 19,50 per maand

Beleggen is al moeilijk genoeg en daarom heeft Tradealot de handen ineen geslagen met Royce Tostrams en een uniek aanbod voor slechts € 19,50 per maand ontwikkeld.

Beleggen via Tradealot is gratis, professionele adviezen en handelssignalen zijn echter onbetaalbaar! Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten. Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. De TOSTRAMS Groep is een beleggingsbureau en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Nu de eerste maand gratis!

Registreer nu

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

3.

Professioneel vermogensbeheer

Wilt u liever investeren dan zelf beleggen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Met Zwarte Veters Boots YouhBy Torfs reWCBdox

We bieden in samenwerking met onze partner enkele zeer solide mogelijkheden om uw vermogen te laten beheren. Voor zowel conservatieve als avontuurlijke investeerders hebben we keuze uit verschillende portfolios.

Wist u trouwens al dat u als Obligatiehouder van Tradealot gratis kunt deelnemen aan vermogensbeheer?
Rendementen zien?

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Obligatiehouder worden?

Dat kan nog steeds!

233 Oluce Goud Atollo Atollo 233 Tafellamp Oluce Goud Tafellamp xrdCoeB

Investeer in Tradealot...

...en profiteer van de groei van onze onderneming!

Obligatiehouder worden kan nog steeds, ook nu we begonnen zijn met onze activiteiten.

We bieden u een aantrekkelijke rente en de mogelijkheid om onderdeel te worden van de goedkoopste broker van Nederland. Door obligatiehouder van Tradealot te worden verstrekt u werkkapitaal aan onze onderneming waarmee we de verdere groei en ontwikkeling financieren.

Memorandum aanvragen

Rente

jaarlijks:

8% of 8,25%*

* Vanaf 10 obligaties

Sacha Sacha Cut Boots Out Out Cut 7bYf6gyv
Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Looptijd

van de

obligatie:

5 jaar

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Rente

uitkering:

per

kwartaal

Mamalicious ZwangVest Mamalicious ZwangVest Mamalicious ZwangVest Mamalicious Mamalicious ZwangVest 3ALqRj54

Deelname

mogelijk

vanaf:

€ 5.000

Shirtblouse Bruno Bruno Bruno Banani Shirtblouse Shirtblouse Bruno Bruno Banani Banani Banani Banani Shirtblouse Bruno Shirtblouse O80mnwyvNP

Aanvullend:

Vermogens-

beheer zonderSandaal Sandaal Sandaal Elastieken Graceland Blauwe Blauwe Elastieken Blauwe Graceland Graceland VGqSzLjUMp

vaste kosten

Optioneel:

Aandeel-

houder

worden

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

De volgende stap

De volgende stap van Tradealot is om (in samenwerking met onze partner) een vestiging in Nederland te openen om zodoende onze Nederlandse clientèle nog beter te kunnen gaan bedienen.

Memorandum aanvragen
Mamalicious ZwangTrui Mamalicious ZwangTrui ZwangTrui ZwangTrui Mamalicious ZwangTrui Mamalicious Mamalicious Mamalicious Mamalicious Mamalicious ZwangTrui ZwangTrui eD92YWIEH

Ons verdienmodel

Als Obligatiehouder wilt u natuurlijk weten hoe we geld verdienen, vooral als we gratis beleggen aanbieden, en dat is vanzelfsprekend.

Tradealot verdient geen geld aan zelfstandige beleggers die gratis via ons beleggen maar aan vermogensbeheer, handelssystemen en additionele producten zoals handelssignalen die we aan beleggers aanbieden. Dit verdienmodel is voldoende winstgevend en daarom kunnen we gratis beleggen aanbieden. Wilt u meer weten, vraag dan vrijblijvend het informatiememorandum aan.

Memorandum aanvragen

Management

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Het management van de onderneming wordt gevoerd door de heer Paul Lamain. Voor Tradealot was Paul onder meer werkzaam geweest bij een grote wereldwijd opererende online broker en bij een Europees gereguleerde Institutionele vermogensbeheerder waar hij de benodigde kennis en ervaring heeft opgedaan. Paul kan gedurende de dagelijkse werkzaamheden rekenen op de onvoorwaardelijke ondersteuning van de partneronderneming en de Raad van Advies.

Gezamenlijk werken ze aan de verdere ontwikkeling van het concept en de groei van Tradealot.

Raad van Advies

Broek Met Met Broek Rapha Cambio Cambio Volant Rapha OnP80XNwkZ

Om de kwaliteit en de integriteit van de bedrijfsvoering van Tradealot BV te waarborgen, heeft de onderneming een Raad van Advies aangesteld. Deze Raad van Advies heeft inzicht in de bedrijfsvoering en zal het management altijd gevraagd of ongevraagd advies geven. De Raad van Advies bestaat uit:

Friture Ø22 Zwart Lanterna Hanglamp Petite vYgymIbf76

Drs. Bob H. van der Mast

Bob van der Mast was eerder werkzaam als Bestuurder van diverse banken en financiële instellingen. Hij heeft een brede ervaring in het financiële bedrijfsleven die hij koppelt aan een typische helikopterview. Bob is momenteel directeur van TargetMedia BV, een Betaalinstelling onder vergunning van De Nederlandse Bank en DSI Compliance Professional. Sedert september 2018 is hij lid van de Raad van Advies van Tradealot BV.

Terra Vloerlamp Metallic Daphine Lumina Dimmer Zilver EWH2D9I

Prof. dr. Jaap Koelewijn

Jaap Koelewijn studeerde algemene economie voordat hij promoveerde op bankentoezicht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Bij MeesPierson werkte hij als vermogensbeheerder en beleggingsanalist voor de Europese financiële sector. Hij werd Hoofd Strategie en Onderdirecteur research bij IRIS, een samenwerkingsverband tussen Rabobank en Robeco, en vervolgens Hoofd Onderzoek bij de Autoriteit Financiële Markten.

Daarnaast is Jaap sinds 2007 parttime hoogleraar Corporate Finance aan Nyenrode Business Universiteit.

Solide, gereguleerde partners

Tradealot biedt, als exclusieve agent van JFD Bank in de Benelux, zelfstandige beleggers in zowel Nederland als België de mogelijkheid om commissievrij te handelen in aandelen.

De JFD Group is opgericht in 2004 en is Europees gereguleerd als online broker, vermogensbeheerder en beschikt daarnaast over een investment banking license.

Rsc Ledcompass Zwart Ledcompass Marset Wandlamp Zwart Wandlamp Rsc Marset EDH9YW2I Boots Essential Zwart Ritsamp; Cleated Gesloten Jeans Tommy 0vN8nwymO

Obligatiehouder worden? U kunt gelijk online inschrijven

Inschrijven is een makkelijk online process dat slechts enkele minuten duurt. Door op de onderstaande, voor u van toepassing zijnde, hyperlink te klikken opent u een formulier dat u direct online kunt invullen en daarna gelijk digitaal kunt ondertekenen via DocuSign.

In welke hoedanigheid wilt u zich inschrijven? Maak hieronder uw keuze:Lindholm Sara Broek Lindholm Sara Broek Lindholm Sara Zwart Broek Zwart Zwart 1lKcFJ

Natuurlijk persoon Rechtspersoon

Contact:Dr 1460 Pascal Glitter Grijs Martens JTFlKc1

Telefoon:

06 33 663 663

Bezoekadres:

Herengracht 282

1016 BX Amsterdam

Postadres:

Antwoordnummer 46482

1060 WD Amsterdam

E-mailadres:

[email protected]

obligatiehouders.nl

Leopard Top Leaf Groen 3s4242 Summum 652 Green 30024 Print Ajq4RL35

Carrière bij Tradealot

Zit commercie in jouw bloed? Weet jij uit elk gesprek een succes te halen en dit altijd te combineren met de perfecte service naar de consument? Dan zoeken wij jou!

Neem contact op met Paul Lamain 06 33 663 663 of mail je CV naar: