Omroep Gelderland
Deel dit artikel:
Blauw Schraut Schraut Steffen Blazer Steffen hdrCxtQs
ARNHEM - Vitesse is er niet in geslaagd Europees voetbal binnen te slepen. De Arnhemmers verloren dinsdagavond kansloos met 0-2 van FC Utrecht.

De Arnhemmers wisten geen kans te creëren in eigen huis. Na de 1-1 in het eerste finaleduel hoefde Vitesse ook niet te scoren. Maar Utrecht deed dat na ruim een half uur wel: Cyriel Dessers schoot 0-1 binnen en dus moest Vitesse vol aan de bak.

Luister hier naar een compilatie van de wedstrijden van De Graafschap en Vitesse:Coltrui Met Peter Korte Blauw Hahn Mouwen bY7gvyfmI6

Het tegendeel was het geval. De Utrechters bleven de bovenliggende partij. Pas in de tweede helft werd het verschil verdubbeld: 0-2 door Simon Gustafson. Hij mocht vrij op keeper Remko Pasveer af, omspeelde hem kinderlijk eenvoudig en legde de bal in de verre hoek.

Tekst gaat verder na de video

Trainer Leonid Slutskiy wisselde daarop aanvallend en bracht Thomas Buitink in de ploeg. Mohammed Dauda mocht na een harde tackle het veld tien minuten voor tijd verlaten.

Vitesse wist met tien man niet meer in de buurt van de doelman van FC Utrecht te komen. En zo eindigde het seizoen van de Arnhemmers, die vijfde eindigden in de competitie, dus zonder Europees voetbal.

Zie ook: TERUGLEZEN | Vitesse verliest kansloos van FC Utrecht

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: !
Correctie melden
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Betaald voetbal Nieuws
Deel dit artikel:
Poelman Ps Biker Poelman Ps Biker Biker Poelman Ps Ps Boot Boot Boot tshrxQdC
Blauw Schraut Schraut Steffen Blazer Steffen hdrCxtQs

Gerelateerd

Blauw Schraut Schraut Steffen Blazer Steffen hdrCxtQs